Gebruiksvriendelijk online reserveren

Het TriatiRMS is een snelle manier voor bedrijven om een agenda in hun website te integreren. Ons systeem is compleet aanpasbaar aan de eigen website en voor de gebruiker is het nooit zichtbaar dat er gebruik wordt gemaakt van een extern systeem.

Naast het standaard reserveringssysteem beschikt het platform over meerdere aanvullende functionaliteiten die het geschikt maken voor bijna alle bedrijven die online afspraken willen maken met hun klanten. Kijk onderaan deze pagina bij de referenties voor een voorbeeld van de verscheidenheid waar ons systeem geschikt voor is.

Eén van de functie’s is de optie tot afrekenen. Laat je klanten nu direct online betalen voor de afspraak. Combineer dit met de groepsmodule en het wordt ook mogelijk om workshops te verkopen. De hele afspraakmodule kan ook uitgeschakeld worden en dan blijft er een volwaardig ticketsysteem over, waarmee voor een lage prijs (vanaf €0,60) tickets verkocht kunnen worden aan bezoekers van bijvoorbeeld evenementen.

In tegenstelling tot andere aanbieders bieden wij ons systeem – net als onze andere diensten – volledig managed aan. Wij regelen de integratie in de website en staan altijd klaar als je problemen tegenkomt of iets aangepast wilt hebben.

 Referenties

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 1 werkdag geheel vrijblijvend een offerte en overtuig je van onze scherpe prijzen!

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken