Applicaties in een oogwenk online brengen en updaten?

Heb je een Docker app laten ontwikkelen en wil je die in enkele secondes online zetten en gebruiken? Wij hebben als ontwikkelaars ervaring met Docker en kunnen deze ervaring voor jou in de praktijk brengen bij het hosten van containers.

Wat is Docker?

Een container is een applicatie met bijbehorende besturingssysteem en benodigde software in één pakket. Veel verschillende hostingbedrijven gebruiken andere besturingssystemen en software om hun diensten aan te bieden. Bij Docker is hier geen sprake van. De ontwikkelaar van de applicatie levert een compleet pakket aan benodigdheden en heeft zo zelf de controle over hoe zijn applicatie draait. Door middel van Docker wordt dit hele pakket in één keer opgestart zodat de ontwikkelaar zelf de omgeving bepaalt waarin zijn software draait. Dit scheelt zowel aan onze kant, als aan de kant van de ontwikkelaar veel tijd met het oplossen van compitabiliteitsproblemen.

Offerte opvragen

Docker is maatwerk. Daarom hebben wij zoals bij de andere diensten niet vaste prijzen. Graag komen we in contact met je om samen een idee te krijgen van de wensen en een passende offerte uit te brengen. Wij zijn te bereiken per telefoon en email op 050-2111948 en info@astonic.eu!

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 1 werkdag geheel vrijblijvend een offerte en overtuig je van onze scherpe prijzen!

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken