Automatische Bitcoin en Altcoin handelaar

Als hobbyproject hebben wij in onze vrije tijd een softwarepakket gemaakt dat realtime Bitcoin en Altcoin prijzen ophaalt van het handelsplatform Bittrex. Vervolgens geeft de trader een advies op basis van prijshistorie en andere variabelen zoals volatiliteit van de koers.

De laatste toevoeging die wij erop hebben gebouwd is een module die automatisch dit advies invoert via de API van Bittrex. Deze laatste stap zorgt dat de software volledig autonoom handelt.

De markt verandert continu en dit vereist ook dat de tactiek die de software gebruikt ook meeverandert. Om zo betrouwbaar mogelijk aan een advies te kunnen werken hebben wij er een module bij gebouwd die op basis van een bepaalde periode simuleert hoe de gemaakte tactiek gewerkt had in die periode. Dit vereist erg veel computerkracht omdat niet alleen de huidige situatie, maar elke situatie in de tussentijd berekend moet worden.

De applicatie is geschreven in NodeJS. Een variant van JavaScript dat als server gebruikt kan worden.

Interesse in Blockchain technologie en trading?

We komen graag in contact met je om je op weg te helpen en wellicht kunnen we kennis uitwisselen op het gebied van Blockchain! Kom met ons in contact via telefoon of email op 050-2111948 en info@astonic.eu.

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 1 werkdag geheel vrijblijvend een offerte en overtuig je van onze scherpe prijzen!

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken